lördag 1 december 2012

Grymt skidpass...

...idag med Pontus och Andreas! Trots fiaskot igår på Bromma golfbana chansade vi på att det hade hunnit frysa på mer under natten och drog till Lovö golfbana på Drottningholm. Visst fasen hade det hunnit frysa på lite mer. Det var väldigt blött på sina ställen och ganska lite snö men idag bar det på ett helt annat sätt och det gick ju att åka! Vi körde alla ovallat och bara stakade hela passet. Föret var som väntat riktigt trögt, bra mycket trögare än swenor 3:or på rullskidor.

De första två varven som var ca 3,1km långa så hade jag och Pontus någon tupp-fajt och körde skiten ur varandra. Det var rätt dumt för jag var ganska ordentligt stum resten av passet. Men det är så himla roligt att trycka på lite nu när snön äntligen har kommit!

Pontus tackade för sig lite tidigare men jag och Andreas skrapade ihop ~2,1 mils åkning! Sista varvet testade vi på en ny vända och då gjorde Andreas genidraget att försöka åka över ett semi-fryst vattenfyllt dike. Ännu mer genialiskt var att han ångrade sig efter halva diket och då brast givetvis isen och han åkte ner under med hela skidorna och pjäxorna. Men som tur är hade han nya bra pjäxor som stod emot vätan bra.
Där uppe till höger av diket tog sig Andreas en vattenskidtur :)
Så jäkla skönt med vinter!!
Vi tre var några av de få entusiaster som tog oss ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar