lördag 29 december 2012

Att bli pappa - The story!

Den 27/12 kl 10.24 kom äntligen vår lilla prinsessa till världen!
Precis nykläckt.
Stoltare mamma får man leta efter!

Vi som tycker oss vara macho för att man kör diverse långlopp får nog tänka om. Sandra kämpade med fruktansvärda konstanta värkar i över 9 timmar utan energitillförsel. Där snackar vi prestation! Har man aldrig varit med under en förlossning förstår man inte vilken fysisk prestation det är...Makalöst! Jag har också hoppat flera SM-finler m.m. men så nervös man var i torsdags har jag aldrig varit förut. Känslan när hon kom ut till oss slår allt jag någonsin varit med om i livet. Overkligt stort!!!

Träningen har givetvis det inte blivit så mycket av denna vecka men det har ju funnits annat viktigare att fokusera på :) Men nu har vi efter 2 nätter på BB äntligen kommit hem och allt går superbra. Är däremot nästan psykotiskt trött... Har knappt sovit en blund på 3 nätter och inser ganska snabbt att det här med 8 timmars sömn får man nog bara drömma om de kommande åren...

Myspys deluxe!
Tror bestämt någon är rätt lik farsgubben sin som liten :)
Så himla skönt att kunna vara hemma nu ända tills den 21/1 mha pappadagarna. Ska försöka smyga igång med träningen igen och får helt enkelt känna av läget härhemma och anpassa träningstimmarna efter det. Vi får också se hur det blir med denna säsongen, men vad gör det när man har världens sötaste lilla rumpnisse att komma hem till varje dag!

Får se hur mycket bloggande det blir nu i framtiden också. Det kommer knappast bli någon barnblogg, den saken är säker :)

6 kommentarer:

  1. Grattis! Stort! Njut av den lilla nu! Grattis igen! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stort tack Björn! Ser fram emot att få smörj av dig i skidspåren i vinter :)

      Radera
    2. Grattis Håkan! Fantastiskt! Kan tänka mej att det är ett sju resors bättre rus att bli far än att glida över mållinjen i Vasan. Hälsa och gratta tjejen.

      Radera
    3. Tack Mandus! Ja, det är obeskrivligt :) Det ska jag, ser även fram emot att få smörj mot dig i skidspåren i vinter.

      Radera
  2. Oj, Och grattis till dottern!!! =D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och tack :) Otroligt stort på alla sätt och vis, men får se hur det blir med träningen framöver :)

      Radera