torsdag 11 april 2013

Ett slut på bloggandet...

Jag har väl känt det ganska länge och nu blir det med all säkerhet ett slut på bloggandet.

Startade bloggen 2010 som motivation för mig själv att genomföra Vasaloppet. Det var riktigt roligt och intressant att från scratch lära sig så mycket som möjligt om skidåkningen. Men nu har jag kommit till en punkt i livet där träningen inte längre kommer i första hand. Vasaloppet är med andra ord inte samma viktiga mål för mig längre och då har bloggen spelat ut sin rätt.

För er som vill följa mig på andra sätt så loggar jag varje träningspass på Funbeat. Där kan du se exakt vad jag tränar och så skriver jag alltid något om passet. Sedan mikrobloggar jag också på Twitter (om än ganska sparsamt).

Klicka på länkarna överst på sidan eller klicka på länkarna nedan:

Funbeat
Twitter

Tack alla läsare som följt mig! Det har varit skitkul att få så mycket gensvar över en sketen träningsblogg :) Allt har sin tid och min tid i bloggvärlden är med all sannolikhet över.

tisdag 2 april 2013

Vårhelvetet är här...

Är uppe i Borlänge nu under påskveckan och försöker njuta av det fantastiskt soliga vädret... Tyvärr är det så att våren är min sämsta period på året. Blir alltid allmänt orkeslös och det känns som mina lungor ska sprängassamtidigt som jag blir spyfärdig så fort man gör något mer ansträngande.

För två år sedan kollade jag upp detta och fick astmamedicin för det. Men jag tycker tyvärr inte det har hjälpt speciellt mycket utan det måste vara något annat. Igår var jag ute och pimplade och orkade förfan knappt gå till sjön genom snön. Idag försökte jag mig på lite Skiergintervaller. Det tog tvärstopp och jag fick avbryta passet :( Nej, egentligen borde jag kolla upp detta en gång för alla för det påverkar mitt humör otroligt mycket att vara så orkeslös. Det brukar hålla på i ~1-2 månader sedan försvinner det.

Aja..annars är det helt unikt bra förutsättningar för skidåkning häruppe just nu. Har faktiskt hunnit med två lugnare skidpass i Bergebo som är helt fantastiskt för årstiden!

Nej, den där jävla våren kan ta och försvinna nu!